Ruilen & retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Het spijt ons en we horen graag wat we kunnen doen om u gelukkig te maken.


Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retour op je rekening wordt bijgeschreven. Zoals bij sommige schoonheidsproducten mogen vloeistoffen niet worden geopend of gebruikt.

Retourneren kan in 4 stappen

Stap 1:  Stuur een e-mail naar sentellaamsterdam@gmail.com en onze medewerkers sturen je een retourformulier. Lees de voorwaarden op het retourformulier goed door voordat u het product verzendt.

Stap 2:  Vul het retourformulier volledig in. 

Stap 3:  Verstuur je bestelling naar 

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier naar het adres dat op het retourformulier staat. Zorg ervoor dat het pakket is voorzien van een Track & Trace-code. Als afzender bent u verantwoordelijk voor de verzend- en bezorgkosten. 

Stap 4:  Maak het aankoopbedrag over naar uw bankrekening. Zodra wij het pakket in goede staat hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen weer op je bankrekening staat.

Retouradres: 3rd Floor, No. 2, Xinhong Industrial Park, Wuzhou Avenue, Yiwu City, 322000 Zhejiang, China

Retourneren is NIET gratis. Het eerste probleem waar je aan denkt bij milieuproblemen bij retourtjes zijn natuurlijk de transportkosten. Elke keer dat een busje voor jou heen en weer moet kost dat weer CO2. Daarom zoeken we graag samen naar een eerlijke oplossing alvorens we overgaan tot retourneren.